Sepet 0

Sepetinizde 0 Ürün Bulunmaktadır. ÜrünlerTutar

Referanslarımız

MARK DECKER (SAĞLİKLI YEMEK ŞEFİ)

       Dhara O'live O'love is the green gold of Turkey. It might seem expensive to some people but each drop of it it's worth its price. Me, as a chef for healthy foods and the dad of 2 1/2 years old Marie İpek, who is a great fan of this unique oil drizzled over some cucumbers ( her favorite vegetables ), am convinced of the value of Dhara O'live O'love. I always tell people to pay attention to good food quality. Good quality ingredients are an investment into your own health. Eating natural nutrient dense food is the key to a healthy life. With purchasing this precious boutique made organic oil you do something great for yourself your beloved ones and our planet.



AHMET ARTEMİZ

       "Çanakkale Ayvacık yöresinde bulunan Zeytinyağı fabrikanızı bir tesadüf eseri  herzamanki gib ASOS'a yaptığım bir hafta sonu gezisi sırasında ziyaret etmiş, üretim imkanlarınızı gördükten sonra ürettiğiniz zeytinyağlarını denemeye karar vermiştim. Her üründe olduğu gibi, ilk tercihim lezzet ve ürün görüntüsünden önce pesticide (zirai ilaçlama ve zehir) içermeyen ve koruyucu ilaçlama olarak KEKİK suyunu kullanarak zeytin ağaçlarını özel dikkat göstererek bakımının yapılması ,ürünlerinizi tercih etmemde temel neden olmuştur. Özellikle özel müşterilerinize daha yeşilken topladığınız zeytinleri sıkarak elde ettiğiniz ERKEN HASAT sızma yağının müptelası olduğumu söyleyebilirim. Yaklaşık 5 yıldır yağınızı tüketiyorum ve o gün bugündür hiçbir şekilde çarşıdan zeyinyağı aldığımı hatırlamıyorum. Zaten alsam da tadlarını beğenmiyorum. Sanki bana makina yağı gibi ağır geliyor. Hatta daha önceleri yıllık zeytinyağı ihtiyacımı Yunan adalarına giderek temin ederdim. Oysa, her yıl adresime kadar teslim ettiğiniz DHARA zeytinyağları ile tanışmamdan sonra, artık Yunanistan'dan da yağ almaz hale geldim. Çalışmalarınızın devamlı olmasını diler, özellikle bizlere zeytiyağı kültürünü aktarmakta gösterdiğiniz çabalardan ötürü sizlere teşekkür ederim.

       Zeytin yağınızın kullanımı, yassı bir tabak içinde, Antakya tipi nar ekşisi, Ayva ekşisi veya konsantre biraz tatlandırılmış italyan Balzamic sirke gibi natürel usarelerin ayrı ayrı katılması ile ve de damak tadına uygun toz baharat karışımlarının ilavesinden sonra, taze bugday ekmeğine ile bandırılarak yenmesi, tarifi imkansız bir lezzeti size yaşatabiliyor."


Saygılarımla,               

Ahmet Artemiz               

Arimeks               


ZELİHA TUNÇAY  (1968)

       Ben, zeytinyağının bende uyandırdığı tat, sağlık ve güzellik duygularına değinmek isterim. Benim gibi yağlarla sorunu olan birisinin, günün birinde bu muhteşem ürünü bizlere kazandıran güneş gülüşlü kadın ve ürettiği zeytinyağı ile tanışması büyük bir olaydır.

       Üreticinin sevgisini katarak elde ettiği zeytinyağlarının lezzeti ve bedenimize şifa olarak katkısı asla hafife alınamaz. Zeytinyağı! Böyle üretildiğinde tadına doyum olmuyor, hayatınızın bir parçası haline geliyor. 2007 yılından beri zeytinyağı tüketmeden günüm geçmiyor. Şiir gibi bir tat ve lezzet, bedeninizde şifalayıcı bir ilaca dönüşüveriyor.


Zeliha Tuncay               



MUSTAFA ŞİMŞEK

       4 yaşındaki kızımın saçlarına Dhara zeytinyağını sürmeye başladıktan sonra olağanüstü bir canlılık ve parlaklık kazandı. Ayrıca uzun olan saçları şimdi çok da kolay taranıyor. DHARA ZEYTİNYAĞINA TEŞEKÜRLER.


Mustafa Şimşek               

 

 

 

       Hipotiroit hastası olduğum için cildim çok kuru. Bu nedenle cildime ve saçıma uyguluyorum. Yemeklerime kullanıyorum. Çok bereketli. Çok artıyor. Bir kaşık kullanıyorsunuz üç kaşık kullanmış gibi oluyorsunuz. Çok memnunun. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.


Hatice Aysel Gökçe               



ERHAN ÇELİK

       Annesi Kayra'ya hamileyken Dhara ile tanıştık.Gebeliği boyunca hergün bır tatlı kasığı Hüdayi içti ve Kayra doğumundan bu yana Hüdayi dısında hic yağ tüketmedi. Suanda 25 aylık ama fiziki gelişimi 40, zihinsel gelişimi 60 ay düzeyinde. Pedagogunun paylaştığı bilimsel ölçümler bunlar. Bu gelişimde Hüdayi'nin katkısına inanıyoruz. Size de bır kez daha teşekkür ediyoruz.


Erhan ÇELİK               



OSMAN KAYA

       Zeytinyağını  çocukluk yıllarımda  nedense salata  yağı olarak tanırdım. Benim neslim önce vita, sana, rama gibi katı yağlarla beslendi, yetişkinlik yıllarımda ise çiçek yağıyla tanıştım. Annesi Girit kökenli bir hanımla evlenmemden sonra  daha çok zeytinyağlılarla ve sebze yemekleriyle tanışma ve beslenme alışkanlığı edindim. Bu sayede  son yıllarda zeytini ve yağının özelliklerini kalite  farklılıklarıyla tanımaya başladım çok şükür.

Bu arada eşimin ve zeytin yağının sayesinde çocuklarım kalp ve damar sağlığı açısından daha sağlıklı yetiştiler. Son üç yıldır da  Türkiye de en kaliteli yağlardan olan Dhra marka zeytin yağlarından bolca tüketir olduk. Belki biraz abarttık ama ailecek Kaz dağları eteklerindeki üretim yerlerine, zeytinliklere ve fabrikaya kadar giderek, özeni, kaliteyi gözlerimizle gördük,kendi sofralarından tatdık, onların yediklerini  müşterilerine/dostlarına sunduklarına şahit olduk.

       Zeytinyağının faydaları, beslenme ve tıp ilerledikçe daha çok anlaşılacağından artık eminim, benim yaşam hikayemde bunu doğruluyor.

Allahın zeytini, bir çok  insan gibi kurt, kuş ve başka havanlar yemesin, sadece insanlar yesin diye acı olarak yarattığını düşünmeden edemiyorum.

Zeytinden elde edilen her yağ zeytin yağı olarak bence adlandırılmamalı.Seçerken kaliteye dikkat etmek sağlığımız gereği olduğunu hatırlatmak isterim.Gerçek zeytin yağı neye faydalıdır?  Sorusuna Neye faydalı değildir ki? diye cevap  vermek  sanırım yaşamımıza kattıklarını en iyi şekilde anlatmaktadır.


Osman Kaya               



BAHAR CANBEYLİ

       Ben yağınızı bu hafta sonu tatdım .Aynen çocukluğumdaki lezzeti aldım.Çok uzun yıllardır hiçbir zeytinyağında bu tadı almıyordum.Gerçekten muhteşemdi,şerbet gibi falandı.Sizi kutluyorum.

 

Bahar Canbeyli